S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

POLETNA ŠOLA O FOURIER-TRANSFORMNI IONSKI CIKLOTRONSKO-RESONANČNI MASNI SPEKTROMETRIJI

Evropska mreža centrov za Fourier-transformno ionsko ciklotronsko-resonančno masno spektrometrijo organizira 3. kratki tečaj (poletno šolo), ki ga financira EU (Grant n° 731077), v času 25.-27. 6. 2019 v Rimu, Italija.

Tečaj bo vodila prof. Maria-Elisa Crestoni in njena ekipa na Sapienza Univerzi v Rimu (Facoltà di Farmacia e Medicina, Dipartimento di Chimica e Tecnologie del Farmaco, Sapienza Università di Roma) in bo obravnaval tematiko ionsko-molekulskih reakcij: osnove in analizni vidiki. Tečaj bo sestavljen iz teoretičnih predavanj in praktičnega usposabljanja na inštrumentu.

Udeležba na tečaju je brezplačna in jo financira EU, pokrita je tudi večina potnih stroškov, nastanitev, obroki ter dodatne družbene aktivnosti.

Priložena je zloženka z natančnejšim programom in prijavnim obrazcem, ki ga najdete tudi na spletni strani EU_FT-ICR_MS pod rubriko delavnic (http://www.eu-fticr-ms.eu/).