S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Posvet o položaju mladih v znanosti

Vabljeni na posvet o položaju mladih v znanosti, ki bo v četrtek, 12. marca, med 9. in 17. uro v Hotelu Slon v Ljubljani.

Podrobnosti dogodka

Kdaj

12.03.2015
od 08:00 AM do 16:00 PM

Kje

Hotel Slon, Ljubljana

Dodaj dogodek v koledar

Udeleženci se bomo posvetili problematiki prvih desetih let po doktoratu. Ta so ključna, da se mladi znanstvenik osamosvoji in ustanovi lastno raziskovalno skupino. Gostje bodo strokovnjaki s področja znanstvenih politik in uspešni mladi vodje raziskovalnih skupin iz več kot dvajsetih evropskih držav.

Tema posveta je: “Transition to research independence across the European Research Area: How do variations in national policies, incentives, and funding mechanisms influence the success of young researchers?”

Posvet, ki bo potekal v angleškem jeziku, organizira “Sci-Generation”, COST mreža mladih evropskih raziskovalcev, ki razvija priporočila za izboljšanje znanstvene politike na evropski in nacionalnih ravneh. Mreža se osredotoča predvsem na mlade doktorje znanosti v obdobju raziskovalnega osamosvajanja.

Eden izmed ciljev posveta je zbiranje idej in predlogov lokalnih raziskovalcev in entuziastov – udeležite se in vplivajte tudi sami!

Program je objavljen na spletnem naslovu: Sci-Generation Ljubljana 2015.

Vljudno vabljeni!


COST mreža Sci-Generation
Predsednik: prof. dr. Thomas Schäffer
Za več informacij kontaktirajte lokalnega organizatorja: dr. Jernej Zupanc

Več informacij o tem dogodku...Prihodnji dogodki